هفته کتابخوانی مبارک
بهترین آثار فارسی که درباره سینما دیده ام به صورت خیلی خیلی خیلی فشرده ،شامل این آثار می شود:
تاریخ سینمای جهان آکسفورد ، مجموع مولفان این اثرگرانبها را پدیدآورده اند،سرپرستی آنان با جفری نول اسمیت ،یکی از بهترین مورخان سینما بوده است،این اثریک کتاب مرجع است،بخش مربوط به سینمای معاصرش که کامپیوتر وارد عالم سینما می شود واقعا خوب نوشته شده است. دکترطرفداری این کارسترگ را ترجمه کرده اند.
مصاحبه تروفو با هیچکاک درباره سینما که به نام «سینما به روایت هیچکاک» شناخته می شود و تروفو آن را نوشته و هلن جی اسکات به عنوان دستیار او را راهنمایی و کمک کرده است.چهار موضوع اصلی در این اثر وجود دارد،اول،شرایط پیدایش یک فیلم خوب،دوم،تدارک و نحوه نگارش یک فیلمنامه جذاب جهانی که قابل فهم کلی باشد،سوم،حواشی شغل کارگردانان و مسایل مربوط به آن ودر نهایت نتایج اقتصادی و هنری که یک اثرموفق سینمایی به بار می آورد.ارزش این اثربخاطر حضور کامل دو اسطوره سینما در متن نوشته است و قاعدتا درزمان خود گیر کرده است،یعنی جنبه چهارم کار،شامل وجود شبکه های مجازی فروش بلیت و سینماتک با ویدئو پروجکتور و کامپیوتر نمی شود که از این لحاظ ،خب برای نوآموزان یک کار کامل نیست بلکه برای کسانی که در مرتبه بالای تاریخ سینما قراردارند مفید فایده است.
صدای پا ... تاریخچه ای از سینمای ایران نوشته حمید شعاعی،اثری ماندگار و خوب در زمینه سینمای ایران است و صدالبته به حواشی سینمای ایران نیز پرداخته است،از این لحاظ کاربسیار خوبی است اما اول،سینمای جهان را مطالعه کنید و سپس به سراغ سینمای ایران بیایید،سینما در جهان البته به لطف هنردوستی ناصرالدین شاه قاجار فاصله زیادی از لحاظ زمانی باسینمای ایران ندارد اما مطالعه سینمای جهان،مثل مطالعه اقیانوس اطلس است و مطالعه سینمای ایران مانند مطالعه دریای خزر،یعنی دید وسیع تری به شما می بخشد.مطالعه این آثار در این دوره پاییزی تاریخ ایران و جهان،بهار را به اتاق شما می آورد.
"دیده ها و خوانده های مولف این سطور ، پاییز سال جاری ، تهران"
وب سایت بااین اطلاعات قوی٬چرا هیچ نظر دهنده ای نداره؟
چندنفر انگشت شمار نظر دادن
عجیب نیست؟؟؟؟؟؟